Om stiftelsen

Vårt samhälle förändras!
Både vårt samhälle och skolsystem är under stor påverkan. Medvetenheten om betydelsen av god utbildning är hög, men de nuvarande metoderna för hur vi organiserar lärandet möter inte behoven hos många av eleverna - inte heller behoven hos föräldrar eller lärarna. Drivkraften bakom stiftelsen Global Leadership Schools är ett åtagande för själva lärandet och att uppgradera effekterna för elevernas utbildning. Stiftelsen säkerställer och uppmuntrar unga människor att förverkliga sin potential som elever, entreprenörer och som ledare.

STIFTARE

John Steinberg, Ph.D. författare till över femtio böcker om undervisning, lärande, skolgång, ledarskap, kommunikation och värderingar. Han har erfarenhet som skolchef och universitetslektor. John är passionerat engagerad i att hitta sätt att få fram studenters och lärares styrkor och talanger.


STYRELSEN

Grundare: Katarina Hanssens Carlsson B.Ed: Visionär och mentor, global entreprenörs- och ledarskapstränare. Lärare och entreprenörskonsult.

Medgrundare: Leif Hejdenberg, stiftelsens sociala samvete, styrelsens sekreterare. Erfarenhet som examinator för Svenska institutet för kvalitet (SIQ) för skolor. 

Styrelseordförande: Camilla Frank, erfaren internationell finansstrateg. Organisatör och ekonomichef.

Styrelseledamot: Lena Winqvist, exceptionell lärare och vårt ankare till verkligheten.

Styrelseledamot: Eva Sternå, mentor, speciallärare och SVA-lärare, 40 års erfarenhet. Passionerad inom skolutveckling.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!